Patch the Sky & Breed

Tickets: €5,00

Patch the Sky

Patch the Sky mixt postrock met progpop, 80s met 90s, maakt tracks van gemiddeld zes minuten lang, wisselt grootse gebaren af met ingetogenheid en heeft een vj op het podium staan.

Kitsch-alert!

Gelukkig houdt Patch the Sky het behapbaar, stijlvol en eerlijk. De laatste single ‘Disintegrate’ is een echte slowburner en herbergt alle kwaliteiten van de band: een dynamische punky groove, introspectieve lyrics, onverwachte muzikale wendingen en een prettige climax.

 

Breed

Breed is een pop/rock coverband uit Vlaardingen. Covers uit de jaren '80 en '90 en met hier en daar een uitschieter naar de jaren '70 en zelfs '60. Denk hierbij aan nummers van Doe Maar, The Police, ACDC, Heart en Blondie.

Begin 2004 werd deze band opgericht door een groepje vrienden die zin hadden om fijn samen muziek te gaan maken. Lekker experimenteren met een breed repertoire dachten zij toen en kozen daarom de naam 'Breed'. Al snel bleek dat lekker dansbare pop/rock covers goed lagen en die zijn zij tot op heden blijven spelen.

Nu 20 jaar later speelt Breed nog steeds met veel plezier met elkaar! Jeroen op de drums, Ralf op de gitaar, Antal op de saxofoon en zang, Dennis gitaar en zang, Annelies op de bas met zang en tot slot Deborah als frontvrouw van de deze gezellige band!

Deuren sluiten om: 1.00 uur.
/sites/default/files/flyers/breed-patch-the-sky-flyer.jpg